2231020205 Λουντέμη 1, Καλύβια, Λαμια goga.siokou.s4@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image


 

Παιδικό Τμήμα "Σκιουράκια" 
Νηπιαγωγείο "Φαντασία" - Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός - Καλύβια Λαμία

 

Στο Νηπιαγωγείο "Φαντασία" στη Λαμία, κατανοούμε ότι η είσοδος των παιδιών στο σχολείο αποτελεί τον πρώτο και σημαντικότερο σταθμό στην εξελικτική, εκπαιδευτική και ψυχοκινητική πορεία τους. Είναι μια ξεχωριστή περίοδος στη ζωή τους, κατά την οποία η εκπαίδευση διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο, καθιστώντας τη διαδικασία επιλογής του εκπαιδευτηρίου ένα σημαντικό βήμα.

Στο παιδικό τμήμα "Σκιουράκια" (ηλικία 3,5 έως 4,5 ετών) του Νηπιαγωγείου "Φαντασία," προσφέρουμε:

  • Ολιγομελή τμήματα: Διασφαλίζουμε μικρές τάξεις, προσφέροντας έτσι ατομική προσοχή και εξατομικευμένη διδασκαλία.
  • Εγγύηση ποιότητας σχολικής ζωής: Προσφέρουμε ένα ασφαλές, φιλικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον που ενισχύει την ευεξία και την ανάπτυξη του παιδιού.
  • Προσφορά πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων: Ενθαρρύνουμε την πολυμορφία των εμπειριών μέσω δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν τέχνες, αθλητισμό και πολιτιστική εξάπλωση.
  • Άριστες και πεντακάθαρες κτιριακές εγκαταστάσεις: Διαθέτουμε σύγχρονα και ασφαλή κτίρια που δημιουργούν έναν ευχάριστο χώρο για τα παιδιά μας.
  • Πραγματοποίηση θεατρικών και χορευτικών παραστάσεων: Ενθαρρύνουμε την έκφραση και την τέχνη μέσω θεατρικών και χορευτικών εκδηλώσεων.
  • Υγιεινό και σπιτικό φαγητό: Παρέχουμε υγιεινά γεύματα με υλικά υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την ενέργεια και την υγεία των παιδιών.
  • Πλήρες, ποιοτικό, διευρυμένο και σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Οργανώνουμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μικρών μας μαθητών, προωθώντας τη διασκέδαση και την ανάπτυξη.

Στο Παιδικό Τμήμα "Σκιουράκια" του Νηπιαγωγείου "Φαντασία," προετοιμάζουμε τα παιδιά μας για τη μελλοντική τους επιτυχία, παρέχοντάς τους μια θετική και ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία.