2231020205 Λουντέμη 1, Καλύβια, Λαμια goga.siokou.s4@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image


 

Τμήμα Προνήπια "Ελαφάκια" 
Νηπιαγωγείο "Φαντασία" - Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός - Καλύβια Λαμία

 

Στο Νηπιαγωγείο "Φαντασία" στη Λαμία, αντιλαμβανόμαστε ότι η είσοδος των παιδιών στο σχολείο είναι ο πρώτος και σημαντικότερος σταθμός στην εξελικτική, εκπαιδευτική και ψυχοκινητική πορεία τους. Κατανοούμε ότι αυτή η ξεχωριστή περίοδος της ζωής τους διαδραματίζει έναν καθοριστικό ρόλο, καθιστώντας τη διαδικασία επιλογής του εκπαιδευτηρίου μια σημαντική απόφαση.

Στο τμήμα "Ελαφάκια" (ηλικία 4,5 έως 5,5 ετών) του Νηπιαγωγείου "Φαντασία," παρέχουμε:

  • Ολιγομελή τμήματα: Διασφαλίζουμε μικρές τάξεις, προσφέροντας έτσι ατομική προσοχή και εξατομικευμένη διδασκαλία.
  • Εγγύηση ποιότητας σχολικής ζωής: Προσφέρουμε ένα ασφαλές, φιλικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον που ενισχύει την ευεξία και την ανάπτυξη του παιδιού.
  • Προσφορά πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων: Ενθαρρύνουμε την πολυμορφία των εμπειριών μέσω δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν τέχνες, αθλητισμό και πολιτιστική εξάπλωση.
  • Άριστες και πεντακάθαρες κτιριακές εγκαταστάσεις: Διαθέτουμε σύγχρονα και ασφαλή κτίρια που δημιουργούν έναν ευχάριστο χώρο για τα παιδιά μας.
  • Πραγματοποίηση θεατρικών και χορευτικών παραστάσεων: Ενθαρρύνουμε την έκφραση και την τέχνη μέσω θεατρικών και χορευτικών εκδηλώσεων.
  • Υγιεινό και σπιτικό φαγητό: Παρέχουμε υγιεινά γεύματα με υλικά υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την ενέργεια και την υγεία των παιδιών.
  • Πλήρες, ποιοτικό, διευρυμένο και σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Οργανώνουμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μικρών μας μαθητών, προωθώντας τη διασκέδαση και την ανάπτυξη.

Στο Προνήπια Τμήμα "Ελαφάκια" του Νηπιαγωγείου "Φαντασία," στοχεύουμε στην πλήρη ανάπτυξη και προετοιμασία των παιδιών μας για το μέλλον τους, προσφέροντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική εμπειρία που θα τους βοηθήσει να ανθίσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους με χαρά και φαντασία.