2231020205 Λουντέμη 1, Καλύβια, Λαμια goga.siokou.s4@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image


 

Τμήμα Νηπίων "Χελιδόνια" 
Νηπιαγωγείο "Φαντασία" - Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός - Καλύβια Λαμία

 

Στο Νηπιαγωγείο "Φαντασία" στη Λαμία, κατανοούμε ότι η είσοδος των παιδιών στο σχολείο αποτελεί τον πρώτο και σημαντικότερο σταθμό στην εξελικτική, εκπαιδευτική και ψυχοκινητική τους πορεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής περιόδου της ζωής τους, η εκπαίδευση θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο, κάτι που καθιστά ακόμη πιο σημαντική τη διαδικασία επιλογής του εκπαιδευτηρίου που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Στο τμήμα "Χελιδόνια" (ηλικία 5,5 έως 6,5 ετών) του Νηπιαγωγείου "Φαντασία," προσφέρουμε:

  • Ολιγομελή τμήματα: Παρέχουμε μικρές τάξεις για να διασφαλίσουμε την ατομική προσοχή και την αποτελεσματική εκπαίδευση.
  • Εγγύηση ποιότητας σχολικής ζωής: Εξασφαλίζουμε ένα ασφαλές, φιλικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον που ενισχύει την ευεξία και την ανάπτυξη του παιδιού.
  • Προσφορά πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων: Ενθαρρύνουμε την δημιουργικότητα μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων.
  • Άριστες και πεντακάθαρες κτιριακές εγκαταστάσεις: Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας δημιουργούν έναν ευχάριστο χώρο για τα παιδιά μας.
  • Πραγματοποίηση θεατρικών και χορευτικών παραστάσεων: Ενθαρρύνουμε την έκφραση και την τέχνη μέσω δραματικών και χορευτικών εκδηλώσεων.
  • Υγιεινό και σπιτικό φαγητό: Παρέχουμε υγιεινά γεύματα με υλικά υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την ενέργεια και την υγεία των παιδιών.
  • Πλήρες, ποιοτικό, διευρυμένο και σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Σχεδιάζουμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μικρών μας μαθητών, προωθώντας την ανακάλυψη και την εκπαίδευση με χαρά και φαντασία.

Στο Νηπιαγωγείο "Φαντασία," αφοσιωνόμαστε στην προετοιμασία των παιδιών μας για ένα φωτεινό μέλλον και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεών τους με αγάπη και φροντίδα.