2231020205 Λουντέμη 1, Καλύβια, Λαμια goga.siokou.s4@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image


 

Νηπιαγωγείο "Φαντασία"
Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός - Καλύβια Λαμία

 

Το σημαντικότερο βήμα στην εκπαιδευτική και ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών μας είναι η είσοδός τους στο σχολείο. Η επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτηρίου γίνεται περίπλοκη, καθώς αυτό θα διαμορφώσει το μέλλον τους σε πολλούς τομείς.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο "Φαντασία" λειτουργεί στην πόλη της Λαμίας από το σχολικό έτος 2016-2017, και διαθέτει 11 χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση. Η κύρια μας αφοσίωση είναι το παιδί, και έχουμε δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη της προσωπικότητας του και παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους και να διαπραγματευτούν τα όνειρά τους.

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο "Φαντασία", λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες:

  • Προπαιδικό (Κουνελάκια από 2,5 έως 3,5 ετών)
  • Παιδικό (Σκιουράκια από 3,5 έως 4,5 ετών)
  • Προνήπια (Ελαφάκια από 4,5 έως 5,5 ετών)
  • Νηπιαγωγείο (Χελιδόνια από 5,5 έως 6,5 ετών)
 

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1η Σεπτεμβρίου και είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή (7πμ-4μμ).

Για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το Εκπαιδευτικό Κέντρο μας προσφέρει τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή. Οι γονείς που έχουν λάβει το αντίστοιχο εκπαιδευτικό voucher μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εκπαιδευτικές μας εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην οδό Λουντέμη 1 (Περιοχή Καλυβίων), για να σας ενημερώσουμε για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρουμε.

Γιατί τα παιδιά χρειάζονται να ζουν την παιδική τους φαντασία, να εξερευνούν, να παίζουν, να μαθαίνουν, να γελούν, να δημιουργούν, να κάνουν λάθη, να εκφράζουν τα συναισθήματα τους, και να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους!