2231020205 Λουντέμη 1, Καλύβια, Λαμια goga.siokou.s4@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image


 

Προπαιδικό Τμήμα "Κουνελάκια"
Νηπιαγωγείο "Φαντασία" - Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός - Καλύβια Λαμία

 

Στο Νηπιαγωγείο "Φαντασία" στη Λαμία, αναγνωρίζουμε ότι η είσοδος των παιδιών στο σχολείο αποτελεί τον πρώτο και σημαντικότερο σταθμό στην εξελικτική, εκπαιδευτική και ψυχοκινητική πορεία τους. Κατανοούμε ότι η εκπαίδευση κατά τη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής περιόδου έχει κρίσιμη σημασία, και γι' αυτόν τον λόγο προσφέρουμε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Στο προπαιδικό τμήμα "Κουνελάκια" (ηλικία 2,5 έως 3,5 ετών), παρέχουμε:

  • Ολιγομελή τμήματα: Διασφαλίζουμε μικρά τμήματα, προσφέροντας έτσι ατομική προσοχή και εξατομικευμένη διδασκαλία.
  • Εγγύηση ποιότητας σχολικής ζωής: Διασφαλίζουμε ένα ασφαλές, φιλικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ευεξία και την ανάπτυξη του παιδιού.
  • Προσφορά πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων: Προωθούμε την πολυμορφία των εμπειριών μέσω δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν τέχνες, αθλητισμό και πολιτιστική εξάπλωση.
  • Άριστες και πεντακάθαρες κτιριακές εγκαταστάσεις: Διαθέτουμε σύγχρονα και ασφαλή κτίρια που δημιουργούν έναν ευχάριστο χώρο για τα παιδιά μας.
  • Πραγματοποίηση θεατρικών και χορευτικών παραστάσεων: Ενθαρρύνουμε την έκφραση και την τέχνη μέσω θεατρικών και χορευτικών εκδηλώσεων.
  • Υγιεινό και σπιτικό φαγητό: Παρέχουμε υγιεινά γεύματα με υλικά υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την ενέργεια και την υγεία των παιδιών.
  • Πλήρες, ποιοτικό, διευρυμένο και σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Οργανώνουμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μικρών μας μαθητών, προωθώντας τη διασκέδαση και την ανάπτυξη.

Στο Προπαιδικό Τμήμα "Κουνελάκια," στο Νηπιαγωγείο "Φαντασία," δίνουμε έμφαση στη διασκέδαση, την εξερεύνηση και την ανάπτυξη, προετοιμάζοντας τα παιδιά μας για ένα φωτεινό μέλλον.