2231020205 Λουντέμη 1, Καλύβια, Λαμια goga.siokou.s4@gmail.combanner imagebanner image

Νηπιαγωγείο "Φαντασία"
Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός - Καλύβια Λαμία


Στην καρδιά της πόλης της Λαμίας, από το 2016, λειτουργεί ένα πραγματικά μαγικό μέρος για τα παιδιά - το προσχολικό εκπαιδευτήριο «Φαντασία». Με περισσότερα από 11 χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση, η «Φαντασία» δημιούργησε ένα μαγικό σχολικό περιβάλλον που αποτελεί έναν φόντο για την ανάπτυξη των παιδιών και την υποστήριξη των όνειρών τους.

Στην «Φαντασία», γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι ξεχωριστά. Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό, ταλέντο, και προδιαθέσεις. Είμαστε αφοσιωμένοι στην αγάπη για το παιδί, και αυτό αποτελεί την κινητήρια δύναμή μας. Προσφέρουμε διάφορα τμήματα για παιδιά διαφορετικών ηλικιών. Από το προπαιδικό τμήμα, όπου οι μικροί μας φίλοι αρχίζουν να ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους, μέχρι το νηπιαγωγείο, όπου ετοιμάζονται να κατακτήσουν νέες γνώσεις και προκλήσεις. Γιατί τα παιδιά χρειάζονται περισσότερα από απλά μαθήματα. Χρειάζονται την ελευθερία να παίξουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο τους. Χρειάζονται το γέλιο που εκφράζει τη χαρά της ανακάλυψης. Χρειάζονται την ευκαιρία να κάνουν λάθη, γιατί από αυτά μαθαίνουν. Χρειάζονται να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και να αναπτύξουν τη φαντασία τους, γιατί η φαντασία είναι το κλειδί για τη δημιουργία.

Στην «Φαντασία», δεν είμαστε απλά μια σχολική μονάδα. Είμαστε μια κοινότητα που αγκαλιάζει κάθε παιδί και τον βοηθά να αναπτύξει το δυναμικό του. Είμαστε το μέρος όπου ξεκινούν τα όνειρα και η μάθηση είναι μια συναρπαστική περιπέτεια. Στην «Φαντασία», προσφέρουμε την προσχολική εκπαίδευση με αγάπη, φαντασία και αφοσίωση. Είμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν μας και ενθουσιασμένοι για το μέλλον, όπου θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα παιδιά μας στο ταξίδι τους προς την ανεξάντλητη Φαντασία και την ανέλιξη τους.

Καλωσορίστε στην «Φαντασία», το μέρος όπου τα παιδιά μαθαίνουν να ονειρεύονται και ονειρεύονται να μάθουν!

...
 

 

Προπαιδικό Τμήμα
 
Προπαιδικό Τμήμα
προπαιδικό τμήμα "Κουνελάκια" (ηλικία 2,5 έως 3,5 ετών)
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Προπαιδικό Τμήμα
 
Παιδικό Τμήμα
παιδικό τμήμα "Σκιουράκια" (ηλικία 3,5 έως 4,5 ετών)
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Προπαιδικό Τμήμα
 
Τμήμα Προνήπια
τμήμα Προνήπια "Ελαφάκια" (ηλικία 4,5 έως 5,5 ετών)
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Προπαιδικό Τμήμα
 
Τμήμα Νηπίων
τμήμα Νηπίων "Χελιδόνια" (ηλικία 5,5 έως 6,5 ετών)
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής

Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής

Το σημαντικότερο βήμα στην εκπαιδευτική και ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών μας είναι η είσοδός τους στο σχολείο.

Περισσότερα
Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής

Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής

Η επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτηρίου γίνεται περίπλοκη, καθώς αυτό θα διαμορφώσει το μέλλον τους σε πολλούς τομείς.

Περισσότερα
Τμήματα για όλες τις ηλικίες

Τμήματα για όλες τις ηλικίες

Προπαιδικό (Κουνελάκια από 2,5 έως 3,5 ετών) – Παιδικό (Σκιουράκια από 3,5 έως 4,5 ετών) – Προνήπια (Ελαφάκια από 4,5 έως 5,5 ετών) – Νηπιαγωγείο (Χελιδόνια από 5,5 έως 6,5 ετών)

Περισσότερα